sâmbătă, 14 iulie 2012

Feminitate vs vulgaritate


Moda se schimba, si noi odata cu ea. Moda a pus stapanire pe noi si din pacate primeaza prostul gust.
Au apus de mult vremurile in care femeia isi punea in valoare frumusetea astupandu-si corpul, facandu-se astfel dorita mult mai mult. Astazi, "marfa" (si cand spun asta ma refer la fetele din ziua de azi ) iti este livrata de-a gata. Peste tot vezi multa, multa piele, haine cat mai scurte si cat mai mulate incat te miri de ce nu au pleznit inca. Atat kitsch si atitudine ieftina. Si ne mai plangem ca baietii nu-si mai dau atat de mult silinta pentru a ne cuceri. Raspunsul e simplu: pentru ca ii este oferit "mura-n gura" tot ceea ce vrea, pentru ca nu se straduieste sa ne descopere din moment ce ii aratam din start tot ce avem (si totusi, multe fete fac asta intocmai pentru a atrage cat mai multi admiratori ). Dar cum fiecare lucru are si partile lui bune, putem sa mai zarim din loc in loc si cate o fata care denota feminitate si bun-gust. Ea este fata care atrage prin simplitate si nu se incarca cu bijuterii sperand ca stralucirea lor sa izbeasca ochii vreunui tip. Vorbind de asta, chiar acum cateva luni am vazut la televizor un barbat care a complimentat o invitata spunandu-i ca este mult mai frumoasa deoarece nu s-a incarcat cu tone de bijuterii. Si acest mic detaliu, pe langa vestimentatie, poate schimba extraordinar de mult aspectul unei femei. 
Nu am vrut sa duc la extreme aceasta realitate din ziua de azi, dar acesta este purul adevar: femeile incep sa-si piarda din feminitate si se dezbraca in dorinta de a deveni mult mai sexi. Total gresit!
O sa inchei intr-o nota de umor, cu o afirmatie reprezentativa pentru ceea ce se intampla: daca din pozele de acum 20 de ani lipseau culorile, acum lipsesc hainele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu